Zero Concept

Alleen een zorgvuldig gebruik van producten met een gering effect op het milieu draagt bij aan het milieubehoud. Het thema van gezonde woon- en werkomgevingen wordt iedere dag belangrijker en ook onze klanten en de eindgebruikers worden steeds bewuster en gevoeliger betreffende gezondheidsaspecten

Vermeister houdt zich sinds jaren steeds meer bezig met onderzoek en ontwikkeling van milieu- en gezondheidsvriendelijke producten zowel voor diegene die het moet gebruiken als voor diegene die de ruimtes bewonen waar de producten zijn gebruikt.

ZERO CONCEPT is een selectie van producten met een zeer gering effect op het milieu en met een zeer laag niveau van vluchtige organische stoffen. Ze worden met duurzame grondstoffen gemaakt en zijn producten met zeer hoge chemische/mechanische prestaties.

Ieder product van de ZERO CONCEPT serie garandeert een hoog wooncomfort en draagt bij aan het dagelijkse welzijn door de combinatie van de esthetische waarde met de natuurlijkheid van de grondstoffen.

De producten van het ZERO CONCEPT assortiment , die reeds door prestigieuze onafhankelijke instellingen zijn getest en geregistreerd voor de hoge kwaliteitsstandaarden en voor het respect voor de milieucriteria op internationaal niveau, dragen de certificering en markering “EMICODE EC1 – met zeer lage emissie van vluchtige organische stoffen. Het is belangrijk te onthouden dat de ZERO CONCEPT producten voor een drastische verlaging in de emissies van oplosmiddelen en van andere vluchtige organische stoffen in de werkomgeving zorgen.

Zero Voc

Afwerking met mono/tweecomponent op waterbasis

Zero%

Tweecomponenten epoxypolyurethaan lijm, vrij van oplosmiddel

Zeromono

Monocomponent lijm met Hoge performantie silaanafsluiter

Zero Filler

Voegenkit op waterbasis