Innovation

Wij bij Vermeister hebben altijd in waterlakken geloofd; wij hebben er veel in geïnvesteerd en hebben vooral vernieuwingen aangebracht, waardoor wij nu van de hoogste geloofwaardigheid genieten. Bij Vermeister leggen wij veel nadruk op de informatie zodat men weet hoe wij in het bedrijf nauwkeurig te werk gaan en te allen tijde veilige producten onder ieder profiel garanderen.

Wij hebben als eerste speciale en exclusieve technologieën geïntroduceerd in systemen op waterbasis voor houten vloeren, dankzij een grote inzet bij het onderzoek in samenwerking met de meest belangrijke internationale chemische bedrijven.

De producten van de serie INNOVATION zijn allemaal vrij van NMP en bevatten een zeer lage VOC waarde, waardoor zij absoluut milieuvriendelijk en respectvol zijn voor personen; Zij bieden de hoogste technische prestaties en geven het grootste esthetische resultaat, met het uiterste gemak voor het aanbrengen.

Idro 2k

Tweecomponenten afwerking op waterbasis

Velvet

Monocomponent behandeling op waterbasis met soft-touch effect

One

Monocomponenten grondlak op waterbasis, schuurbaar, sneldrogend

Aqua Tenax

Tweecomponenten grondlak op waterbasis

Aqua Play 1

Monocomponenten waterlak

Up Grade

Additief voor het lichter maken van houten vloeren of kleurintensivering van houten vloeren in combinatie met waterlaksystemen