Vermeister begint in 1975 als een klein familiebedrijf, als één van de eersten in de sector van houten vloeren: producten voor het leggen, de behandeling en het onderhoud van de vloeren. Het bedrijf wordt bestuurd door Silvano en Marco Arzuffi, de algemeen directeur en operationeel directeur van het bedrijf. Geregistreerd volgens de regel UNI EN ISO 9001:2015 om een efficiënte bedrijfsvoering te waarborgen, Vermeister heeft zich altijd ingezet voor de ontwikkeling van en onderzoek naar milieuvriendelijke producten, zowel in de bewoording als in de productie.

De aandacht voor een gering effect op het milieu staat voorop gedurende de verschillende fases van de productie en distributie, van de keuze van het materiaal tot de bewerking, van het transport tot het hergebruik en de vernietiging. Vermeister heeft als eerste in de wereld in de sector van “houten vloeren” een emissievrij product op de markt gebracht voor de behandeling van houten vloeren dat uiterst hoge kwalitatieve standaarden heeft en het maximum respect heeft voor de mens en het milieu. Dankzij deze innovatieve houding is Vermeister op de gerenommeerde SUPER COMPLIANT ARCHITECTURAL COATINGS MANUFACTURERS LIST gekomen samen met producenten van producten die voldoen aan de meest strenge criteria overeenkomstig de Amerikaanse regel 1113.

Sinds 1975 houdt Vermeister zich enkel en alleen bezig met houten vloeren en dankzij deze langjarige toewijding en ervaring is het vandaag een referentiepunt voor de behandeling en het onderhoud van parket. Vermeister, zonder door andere sectoren te worden afgeleid, is altijd geconcentreerd gebleven op één onderwerp en heeft op deze wijze een toegevoegde waarde aan de eigen “expertise” gegeven. Al onze investeringen zijn gericht op houten vloeren en onze kennis heeft zich zo sneller ontwikkeld. Dit feit wordt nu erkend door de aanwezigheid van ons merk in meer dan 60 landen verspreid over de hele wereld.

Vermeister heeft sinds 1975 gewerkt aan kernwaarden.

RISPETTO

RISPETTO

ONESTA'

ONESTA

CORRETTEZZA

CORRETTEZZA

CERTEZZA

CERTEZZA

Wij verwijzen naar RESPECT voor dingen en mensen, wij hebben het dan over EERLIJKHEID, CORRECT GEDRAG EN HOOP IN DE TOEKOMST. Deze paar woorden omvatten voor ons een vermogen van onschatbare waarde dat ons dagelijks begeleidt bij het verkrijgen van respect en succes. Het is juist het respect van anderen dat ons de kracht geeft om verder te gaan en de hindernissen van het dagelijkse leven en in de bedrijfswereld te overwinnen. Dit respect bevestigd ons dat wij dankbaar moeten zijn voor alles wat wij geleerd hebben. Wij zijn gelukkig en tevreden met wie wij zijn geworden en wij denken dat iedereen in onze plaats het hiermee eens kan zijn. Dit verklaart de fundamenten waarop alles wat wij hebben is gebaseerd. Wij zijn verder gegroeid en zijn ook dankbaar aan iedereen die ons in al deze jaren hebben geholpen en die in ons hebben geloofd.

DIT IS HET VERHAAL VAN VERMEISTER, EEN MOOI VERHAAL.